Romana

Русский

Cu noi este Dumnezeu!

Informatii Utile


Categorii articole:Tinerele petrecăreţe din Marea Britanie mor îngheţate pe străzi

ianuarie 23, 2012 Categoria: Morala, Stiri, Tinerii

Tinerele petrecăreţe din Marea Britanie merg pe stradă mai mult dezbrăcate, indiferent de temperatura de afară. Specialiştii în sănătate avertizează că ele se expun riscului de a muri îngheţate, potrivit cotidianului britanic The Sun, citat de România Liberă.

Elizabeth Hill (33 de ani), mamă a doi copii, a căzut victimă hipotermiei pe drumul de la bar spre casă. Ea a murit la scurt timp după ce a fost găsită în faţă unei biserici din Carluke, Lanarkshire, în ianuarie 2010.

Acesta nu este un caz izolat. În fiecare noapte sosesc la serviciile de urgenţe tinere cu hipotermie. Medicii britanici avertizează femeile asupra pericolelor cu care se confruntă dacă merg aproape dezbrăcate pe străzi în nopţile friguroase, pentru că scăderea temperaturii corpului de la 37 la 35 de grade Celsius poate fi fatală. Numărul de femei tratate de hipotermie a crescut alarmant în ultimii ani în Marea Britanie.

Hipotermia poate fi greu de observat, deoarece simptomele sunt asemănătoare cu beţia.

„Intoxicaţiile cu alcool şi hipotermia sunt foarte similare, iar primele simptomele pentru ambele sunt confuzia mentală şi lipsă de coordonare. Acesta este motivul pentru care mulţi oameni vor fi trataţi la spital mai degrabă pentru intoxicaţii cu alcool, decât pentru hipotermie. Este practic imposibil de spus exact cât de mulţi oameni suferă de hipotermie, dar noi ştim cât de des se întâmplă la tinerele cărora le plac petrecerile. Este foarte periculos şi poate fi fatal”, a declarat Joe Mulligan, asistent la Crucea Roşie.

Lasa un comentariu

Completeaza casutele de mai jos pentru a adauga un comentariu.

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.