Romana

Русский

Cu noi este Dumnezeu!

Informatii Utile


Categorii articole:Proiect catehetic-misionar „POŞTA SPIRITUALĂ”

februarie 10, 2017 Categoria: Anunturi, Stiri

POŞTA SPIRITUALĂBiserica „SF. ARH. MIHAIL” din municipiul Chişinău, în colaborare cu redacţia ziarului ”CURIERUL ORTODOX”, desfăşoară un proiect nou de catehizare şi misiune, atât pentru credincioşii ortodocşi, cât şi pentru cei eterodocşi. Pachetul include un număr al ziarului „CURIERUL ORTODOX” şi un pliant cu o tematică ortodoxă. Pe viitor pachetul poate fi îmbogăţit cu ceva nou.

Scopul proiectului este îmbogăţirea cu cunoştinţe despre Ortodoxie, a tuturor celor care doresc să afle mai mult despre calea prin care Dumnezeu se descoperă oamenilor, noutăţi din lumea Ortodoxiei, viaţa morală, istorie, apologetică, precum şi alte teme ziditoare de suflet.

Abonamentul este GRATUIT şi se distribuie o dată în lună. Se poate abona oricine doreşte, atât din raza mun. Chişinău, cât şi în afara municipiului. Condiţia principală de abonare este DORINŢA de a citi.

Credincioşii care vor avea întrebări sau propuneri, vor putea scrie la adresele de e-mail indicate în ziar sau pliant, sau contacta la numerele de telefon.

Detalii la numărul de mobil 079 38 08 79.

Lasa un comentariu

Completeaza casutele de mai jos pentru a adauga un comentariu.

Name (required)

Email (required)

Comentariul

3 Comentarii
  1. Dumitrița martie 9, 2017 7:55 pm

    Este lucru bun ceea ce face-ți, Domnul să vă ajute. Am o întrebare, este chiar gratuit abonamentul, cum mă pot abona la ziar și cum pot să-l primesc dacă nu sunt din or. Chișinău? Vă mulțumesc anticipat!

  2. Simion florin Forgaci februarie 13, 2018 3:42 pm

    Eu nu sunt din chisinau,nici din apropiere,ci din Targu Mures-Ro.Pot beneficia de oferta dumneavoastra? Se vor trimite pe e-mail? Va multumesc pentru ceea ce faceti. Doamne Ajuta

  3. Victor martie 6, 2018 2:05 pm

    „Posta Spirituala” se livreaza la domiciliu, nu pe e-mail. De aceea, cu parere de rau, fizic nu putem sa trimitem in Romania.