Romana

Русский

Cu noi este Dumnezeu!

Informatii Utile


Categorii articole:Jocurile Învingătorilor, Moscova 2016

noiembrie 10, 2016 Categoria: Anunturi, Binefacere, Stiri

jocurile_invingatorilorIată că al treilea an consecutiv, Moldova participă la competițiile sportive internaționale Winners Games din Moscova (http://www.winnersgames.ru/), dedicate copiilor învingători care au încheiat tratamentul de cancer. Mulţumim enorm întregii echipe Winners Games pentru organizarea acestor competiţii pline de viaţă, pentru efortul depus, răbdarea şi dragostea cu care am fost înconjuraţi şi mulţumim în special liderelor noastre de echipă – Monica, Evghenia şi Ana. O profundă recunoştinţă avem şi pentru sponsorii noştri, oameni cu inimă mare care nu sunt indiferenţi faţă de aproapele şi fără de care nu ar fi fost posibilă participarea noastră la competiţii. Dumnezeu să le dea sănătate şi să le înmulţească harul.

Datorită acestor jocuri, inimile și sufletele copiilor au fost inundate cu dorinta de viață, curaj și putere de a lupta necontenit, nădejde că la anul vor obține și mai multe medalii de aur. Eroii din acest an sunt: Denis, Bianca, Maxim, Nicoleta, Pavel, Ovidiu, Artiom, Vladuţ și Dima. Pe lîngă faptul că acești copii extraordinari sunt deja învingători, ei nu s-au oprit doar aici. Astfel, participînd la competițiile sportive din acest an, ei s-au întors acasă plini de energie, putere și optimism, dar și cu multe-multe diplome, cadouri și medalii de aur, bronz și argint.

Pe parcursul acestor trei ani, din Moldova au participat în total 15 copii, cu vârstă cuprinsă între 7 şi 16 ani, şi au fost aduse acasă 6 medalii de aur, 5 de bronz şi 7 de argint, care au fost obţinute la competiţiile de şah, tenis, alergare, tragere la ţintă, înot şi mini-fotbal.

Să știți că fiecare din noi avem ce învăța de la ei: curajul, puterea, răbdarea, credința, speranța, dragostea și lupta pentru viață! Nu căutați în altă parte, anume ei sunt cei care ne pot da aceste lecții de viață, ei sunt ÎNVINGĂTORII!

Sperăm ca bunul Dumnezeu să ne ajute şi la anul să organizăm participarea echipei din Moldova la aceste competiţii sportive. Rezultatele proiectului sunt foarte pozitive, copii sunt plini de viaţă, devin sociabili în comunităţile lor, işi fac prieteni noi din diferite ţări, reuşitele şcolare se îmbunătăţesc, analizele medicale demonstrează progrese etc. Tocmai de aceea ne dorim mult să organizăm şi la anul plecarea echipei din Moldova la competiţii şi facem apel către toţi cei cointeresaţi să ne ajute fie financiar, fie material. Să dăruim viaţa şi altor învingători, să le arătăm că noi suntem alături de ei şi doar împreună vom fi mai puternici. Vă mulţumim!

Coordonator Moldova,
Elena Calmis
Tel: 079977563
Email: elena.calmis@gmail.com

jocurile_invingatorilor

jocurile_invingatorilor

jocurile_invingatorilor

jocurile_invingatorilor

jocurile_invingatorilor

jocurile_invingatorilor

jocurile_invingatorilor

jocurile_invingatorilor

jocurile_invingatorilor

jocurile_invingatorilor

Lasa un comentariu

Completeaza casutele de mai jos pentru a adauga un comentariu.

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.