Romana

Русский

Cu noi este Dumnezeu!

Informatii Utile


Categorii articole:S-au încheiat cursurile pentru noii arhierei ai Bisericii Ortodoxe Ruse desfăşurate la centrul de Aspirantură Generală şi Doctorat

iunie 25, 2012 Categoria: Stiri

La 22 iunie 2012 în Centrul de Aspirantură Generală şi Doctorat în cinstea „Sfinţilor Întocmai cu Apostolii Chiril şi Metodie” s-au încheiat cursurile pentru noii arhierei ai Bisericii Ortodoxe Ruse.

În ultima zi a cursurilor, a cărei subiect principal au fost întrebările şi problemele legate de colaborarea dintre Biserică, societate şi stat, în faţa auditoriului au ţinut câte un cuvânt Dl V.I. Legoida şi Veronica Scvorţova. Preşedintele Departamentului Informaţional Sinodal a atins subiectele legate de dificultăţile de bază care ţin de activitatea Bisericii pe tărâmul Mass-Mediei, de principiile organizării serviciului informaţional în eparhii, a vorbit despre strategiile iniţierii unui dialog cu lumea jurnalisticii.

Lecţiile ţinute în cadrul cursurilor au fost ţinute de mitropolitul Iuvenalie de Krutiţî şi Kolomna, şeful executiv al Patriarhiei Moscovei, mitropolitul Varsanufie de Saransk şi Mordovia, preşedintele Departamentului „Relaţii Externe” al Patriarhiei Moscovei, mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, preşedintele Departamentului Sinodal de Cooperare cu Forţele Armate şi instituţiile Organelor de Drept protoiereul Dmitrii Smirnov, şeful adjunct al direcţiei executive a Patriarhiei Moscovei – arhimandritul Sava (Tutunov). O discuţie cu auditorii cursurilor a fost purtată şi de Patriarhul Kiril al Moscovei şi al Întregii Rusii.

/pravoslavie.ru/

Lasa un comentariu

Completeaza casutele de mai jos pentru a adauga un comentariu.

Name (required)

Email (required)

Comentariul