Romana

Русский

Cu noi este Dumnezeu!

Informatii Utile


Categorii articole:Lansarea postului de radio ortodox în Moldova

mai 24, 2012 Categoria: Anunturi, Stiri

Pe când ei priveau, S-a înălţat şi un nor L-a luat de la ochii lor. Şi privind ei, pe când El mergea la cer, iată doi bărbaţi au stat lângă ei, îmbrăcaţi în haine albe, care au şi zis: Bărbaţi galileeni, de ce staţi privind la cer? Acest Iisus, Care S-a înălţat de la voi la cer, astfel va şi veni, precum L-aţi văzut mergând la cer”.

HRISTOS S-A ÎNĂLŢAT!

Cu prilejul sărbătorii de azi şi aniversării a cinci ani de activitate a Portalului Ortodox LOGOS.md avem bucuria de a vă anunţa despre crearea primului post de radio ortodox online din Republica Moldova – Radio LOGOS (gr. “Cuvânt”- simbol reprezentându-L pe Hristos ca Întrupare a Cuvântului (Ioan 1:14).).

Acest proiect este iniţiat de Asociaţia Obştească „LOGOS” cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului VLADIMIR, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove.

Lansarea unui asemenea post de radio este indispensabilă, având în vedere că societatea contemporană se confruntă cu multe probleme şi provocări, a căror soluţie poate fi găsită doar în Biserică. Această societate secularizată şi ruptă de Dumnezeu propune omului modern nişte soluţii “moderne”, diferite de cele ale Bisericii, despre care se spune că are “învăţături învechite”. De multe ori aceste “soluţii” devin distructive prin esenţa lor.

Istoria ne-a dovedit cu prisosinţă că izvorul dăinuirii noastre a fost Hristos şi Biserica Sa, întemeiată de El. Iar prezentul ne arată că nu poate exista o schimbare externă, vizibilă a societăţii fără schimbarea omului lăuntric. În afară de Hristos-Dumnezeu nu există alternativă. Numai Dumnezeu-Izvorul vieţii poate schimba şi reînnoi viaţa oamenilor”. (ÎPS Vladimir)

Biserica propovăduieşte fără greşeală Adevărul lui Hristos şi transmite oamenilor poruncile morale care vin de la Dumnezeu Însuşi. De aceea ea nu are puterea să schimbe nimic în învăţătura sa, dar nu are nici puterea să tacă sau să se abţină de la propovăduirea Adevărului.

Radio LOGOS are ca scop să promoveze prin emisiunile sale cultura ortodoxă, să transmită societăţii Cuvântul lui Dumnezeu şi mesajul Bisericii Ortodoxe.

Postul de radio se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Unele emisiuni sunt cu adresă specială pe grupe de vârste (copii, adolescenţi, studenţi) în care, pe lângă teme specifice, se încearcă promovarea valorilor moralei creştine.

Grila de programe cuprinde emisiuni cu caracter religios, cultural, social, muzical şi informativ. Se promovează o muzică selectă: simfonică, religioasă, ambientală, dar nu sunt uitate nici tradiţiile şi muzica populară.

Pentru început, din lipsa surselor financiare, postul de radio LOGOS este recepţionat doar online, accesând www.radio.logos.md. Un obiectiv strategic al radioului este obţinerea frecvenţei pentru emiterea în eter.

Deoarece suntem o echipă mică, iar activitatea postului de radio necesită o muncă enormă, suntem deschişi pentru orice colaborare ş ajutor din partea celor cărora le pasă de soarta şi sănătate morală a societăţii de azi.

Bunul Dumnezeu să ne ajute!

Lasa un comentariu

Completeaza casutele de mai jos pentru a adauga un comentariu.

Name (required)

Email (required)

Comentariul

2 Comentarii
  1. Alexandr septembrie 10, 2014 11:35 pm

    Va rog foarte mult sa faceti posibil ca sa fie ascultate editiile emisiunii „Roaba lui D-zeu Nica” nu numai in timpul online stabilit de dumneavoastre, dar poate sa creati o depozitare pe saitul dumneavoastra asa ca sa fie posibil de a fi audiate in ori ce timp al zilei. Va rog foarte mult, eu cred ca nu numai eu vas fi multumit pentru aceasta, pentru ca aceste fraze pronuntate in timpul acestei emisiuni eu ferm cred ca poate sa schimbe vata a multor oameni care asculta . Va multumesc anticipat si D-zeu sa va ajute in lucrarea dumneavoastra atit de necesara.

  2. Yono martie 10, 2018 3:18 pm

    E minunat!