Romana

Русский

Cu noi este Dumnezeu!

Informatii Utile


Categorii articole:Site-ul oficial al Patriarhiei Ruse acum şi în limba de stat a Republicii Moldova

septembrie 7, 2011 Categoria: Stiri

Recent în reţeaua internet a apărut versiunea în limba de stat pentru site-ul oficial al Patriarhiei Moscovei http://www.patriarchia.ru/md/

Pagina conţine următoarele rubrici:

Patriarhul, Știri, Documente, Adunarea Intersobornicească, Publicaţii, Organizaţii, Personalităţi, Foto, Video, Avizuri.

Serviciul de Presă al Patriarhiei Moscovei şi-a început activitatea în luna mai a anului 2005.

În luna septembrie anul 2009 cu binecuvîntarea Preafericitului Patriarh Kiril, în scopuri de optimizare a prezenţei Bisericii Ortodoxe Ruse în domenul «patriarchia.ru» prin intermediul Departamentului Sinodal Informaţional este creat situl oficial al Bisericii Ortodoxe Ruse.

Potrivit dispoziţiei Preafericirii Sale din data de 15 septembrie 2009 conducerea lucrărilor de înfiinţare şi de formare a sitului oficial al Bisericii Ortodoxe Ruse a fost încredinţată preşedintelui Departamentului Sinodal Informaţional D-lui V.R. Legoida.

În data de 1 octombrie 2009 a fost deschisă noua versiune a portalului. În data de 19 iunie 2010 a început să activeze verisunea ucraineană a sitului, iar din data de 7 septembrie 2011 a fost deschisă în mod oficial versiunea în limba de stat.

Serviciul de presă al Mitropoliei Chişinăului şi a Întregii Moldove

Lasa un comentariu

Completeaza casutele de mai jos pentru a adauga un comentariu.

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.