Romana

Русский

Cu noi este Dumnezeu!

Informatii Utile


Categorii articole:



Conferinţă despre durerea interzisă a avortului

aprilie 3, 2011 Categoria: Stiri

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Romîni (ASCOR) filiala Chişinău, în colaborare cu Asociaţia „Pro-Vita pentru născuţi şi nenăscuţi”, filiala Bucureşti, organizează conferinţa „Rupe tăcerea” în cadrul căreia se va vorbi despre impactul avortului asupra femeii.

Evenimentul, care intră în ciclul conferinţelor cu aceeaşi tematică ce se desfăşoară pe parcursul acestor zile în Republica Moldova, va avea loc luni, 4 aprilie, în Casa de Cultură a USM, începînd cu orele 13:00. Invitatul special al conferinţei este Roxana Puiu „“ psiholog formator al asociaţiei Pro-Vita. Subiectele care vor fi abordate pe larg de către reprezentantul asociaţiei sunt consilierea pre-avort şi suferinţa post-avort, precum şi soluţiile şi metodele de intervenţie în problemele femeilor în criză de sarcină.

Asociaţia „Pro-Vita pentru născuţi şi nenăscuţi” este o organizaţie non-guvernamentală cu caracter creştin-ortodox, al cărei scop este apărarea vieţii umane în toate stadiile sale, de la concepţie pînă la moartea naturală.

Lasa un comentariu

Completeaza casutele de mai jos pentru a adauga un comentariu.

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.