Romana

Русский

Cu noi este Dumnezeu!

Informatii Utile


Categorii articole:Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk: „SUA acţionează ca executori internaţionali în Siria”

august 30, 2013 Categoria: Stiri

Vorbind pentru AsiaNews, Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, preşedintele Departamentului de Relaţii Externe al Patriarhiei Moscovei, condamnă ameninţările cu intervenţia NATO fără un mandat al Naţiunilor Unite.

Întrucât o intervenţie occidentală împotriva regimului lui Bashar al-Assad pare foarte posibilă, Biserica Ortodoxă Rusă îşi exprimă „deosebita îngrijorare” pentru eventuala evoluţie a crizei după acuzaţiile SUA că regimul a folosit arme chimice împotriva cetăţenilor.

„Încă o dată, cum s-a întâmplat şi cu Irak-ul, Statele Unite acţionează ca executori internaţionali”, a declarat Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk.

Vorbind pentru AsiaNews, dinamicul ierarh al Bisericii Ruse a făcut o critică dură a poziţiei Statelor Unite care sunt „complet unilaterale”.

„Fără aprobarea Naţiunilor Unite vor să hotărască soarta unei întregi ţări cu milioane de locuitori”.

„Încă o dată”, a avertizat Înaltpreasfinţitul Ilarion, „mii de vieţi vor fi sacrificate pe altarul unei democraţii imaginare”, printre aceştia, potrivit Mitropolitului, sunt mai întâi de toate „creştinii a căror soartă nu interesează pe nimeni”.

„Sunt în pericol să fie transformaţi în victime ale extremiştilor, care cu ajutorul Statelor Unite vor veni la putere”.

În încheiere a subliniat: „Comunitatea internaţională trebuie să facă totul pentru a evita orientarea evenimentelor spre această direcţie”.

A consemnat Emilios Polyghenis pentru „romfea.gr”.
/acvila30.ro/

Lasa un comentariu

Completeaza casutele de mai jos pentru a adauga un comentariu.

Name (required)

Email (required)

Comentariul

2 Comentarii
  1. Costică septembrie 1, 2013 6:18 pm

    Prin astfel de actiuni se implinesc cele scrise pentru sfarsitul veacurilor. Iar americanii si occidentalii, sunt motorul si sursa de energie care accelereaza evenimentele spre linia de final.Mai avem timp sa ne trezim si sa revenim la credinta in Hristos,la adevarata ortodoxie in adevarata lui Biserica ortodoxa, fiindca numai acolo il putem gasi si numai aici rugaciunea noastra va avea putere si va fi auzita de el. Daca nu vom putea schimba cursul evenimentelor sfarsitului de veac, macar le vom mai intarzia iar da ca nu vom reusi si acest lucru, este important pentru noi sa ne prinda sfarsitul in aceasta stare,fiinca ” in sterea in care ve-ti fi gasiti in aia veti miluiti sau osanditi”. Doamne fie mila ta spre noi.

  2. silviu septembrie 24, 2013 9:10 pm

    Asa este usa se foloseste de mercenari straini iei au bagat xtremisti straini musulmani sa faca criminalitati groaznice an potriva crestinilor gaz tot iei au dat sa aiba motiv sa intre cu interventie militara sa distruga de tot prin astia lucreaza anti Hrist an ultimi ani an an lume multe razboaie sau savarsit obama,merkel si toti ceilalti jido masoni slujesc lui sarsaila sant vicleni nerusinati ei au organizat atcul chimuc an siria si cu ce tupeu anvinuesc pe cine vor ei au dato an bara ca putin ia descoperit sa ne rugam pentru frati crestini ortodoxsi din siria.amin