Romana

Русский

Cu noi este Dumnezeu!

Informatii Utile


Categorii articole:„Nenascut” (Unborn) – un cantec crestin de o sensibilitate si de o frumusete aparte, un cantec care deja salveaza vieti (video)

martie 3, 2010 Categoria: Avort, Stiri

„Nenăscut”, un cîntec al artistei creştine Caitlin Jane, inspirat din perioada de sarcină neplanificată a unei prietene, renaşte un mesaj de speranţă şi prezintă imaginea puternică a omului încă nenăscut.

Videoclipul arată o femeie tînără PRÄ‚BUŞITÄ‚ după ce a descoperit că este însărcinată. Versurile dau glas, celui”¦ ce inca nu poate vorbi: „Sunt nenăscut / Eu nu pot vorbi atunci cînd /”¦ mă tem”.

Femeia renunţă din ce în ce mai tare la ideea avortului, pe măsură ce „stă de vorbă” cu propriul său copil încă nenăscut. Iar el continuă să-i vorbească: „Eu sunt viu / Inima mea bate … într-o zi o să cresc / Doar pentru că / Ţie ţi-a păsat atît cît să ma iubeşti”. Femeia decide să părăsească clinica de „programare” a sarcinii.

Următoarele fragmente ale videoclipului ne arată copiii jucîndu-se în parc. În final vedem copilul”¦ născut.

Potrivit lui Jane, melodia i-a venit după ce a aflat că o prietenă pe care a avut-o în colegiu s-a confruntat cu o sarcină neplanificată.

„Cînd am aflat, am fost atît de şocată la început”, a declarat ea către LSN, „dar şi-a schimbat decizia, cu curaj, şi a păstrat copilul. Pentru că stiu că este foarte usor să spunem că „suntem pro-viaţă”… dar [este diferit] atunci cînd e vorba de o situaţie personală, sau a cuiva cunoscut, în confruntarea cu o situaţie în care se cer sacrificii”.

Versurile şi melodia cîntecului, mai spune ea, au deschis ochii multor femei care trec prin această experienţă.

„Imediat după ce l-am scris, am fost un pic stresată cînd îl cîntam, fiindcă nu ştiam ce răspuns va avea” a spus ea. „Unele dintre locurile prezente în cîntec nu sunt locuri creştine… Este stresant să treci prin ele”.

„Cu toate acestea”, a spus Jane, „am descoperit că piesa a avut un impact surprinzător”.

După cîntec, a mai spus ea: „Mereu a venit cîte cineva să-mi spună povestea sa”, fie că era vorba despre păstrarea unui copil, despre adopţie sau avort.

„A fost copleşitor, dar este totuşi foarte frumos. Am avut atît de multe persoane care au mărturisit prezenţa Harului lui Dumnezeu în vieţile lor.”

Jane a mai spus că, ajutîndu-i sa recunoască prezenţa acestui Har în viaţa lor, a fost mai motivată ca muzician. „Noi nu avem un alt scop, decît să fim înrădăcinaţi şi centraţi pe Dumnezeu, şi în Hristos”, a declarat ea către Life News. „Dacă vizăm doar succesul şi numele nostru, în carieră, atunci înseamnă că vom sfîrşi fără valoare în cele din urmă”.

Cantareata a plănuit de curînd să scoată un DVD audio-video, cu muzică, şi cu experienţele unor femei pe care ea a ajuns să le cunoască după acest cîntec.

„Uneori oamenii cred că nu pot face nimic [în oprirea unui avort]”, a spus ea. „Cred cu tărie că femeile doresc să aibă şi o altă opţiune” „“ referindu-se la centrele de criză destinate femeilor gravide.
„Deci, dacă ajung aici, atunci ele trebuie sa stie ca au deja posibilitatea unei alte opţiuni”.

dupa un interviu de James Tillman 1 martie 2010 – (Life News)
/stiri.lacasuriortodoxe.ro/

Lasa un comentariu

Completeaza casutele de mai jos pentru a adauga un comentariu.

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.