Romana

Русский

Cu noi este Dumnezeu!

Informatii Utile


Categorii articole:Sarut mana, maicuta mea

decembrie 15, 2007 Categoria: Articole, Avort, Tinerii

embrionSunt eu, cel din pantecele tău, care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de îndurerat pentru că vrei să mă omori, crezand ca-ti sunt o grea povară… Dar tu nu stii cat e de greu să nu-ti aud cantecul de leagăn, să nu mă bucur de mangaierile tale, să nu îti văd chipul tău, maicuta dragă.

Cat as vrea să mă cuibăresc la pieptul tău izvorător de tihnă, liniste, pace si bogată dragoste! Ce puternici am putea fi împreună si cum am învinge toate necazurile si mai ales ce frumoasă ar fi viata alaturi de tine.

As vrea si eu să mă pot bucura de frumusetea cerului senin, să alerg cu voiosie prin campul înflorit, să-ti împletesc mandra cununită si să tresar nedumerit de ciripitul vesel al vrăbiilor certărete…

Ti-as încănta sufletul cu multe ghidusii, iar drăgălăseniile mele ti-ar descreti fruntea în clipele de cumpănă. Te-as ocroti si m-as face scut împotriva necazurilor.

Nu gandi că sunt mic si neputincios, pentru că primindu-mă pe mine în viata ta, măicută bună, pe Pruncul Hristos Îl primesti. Tresar de bucurie gandind cum ti-ai rezema capul obosit pe umărul meu si cată putere ai găsi acolo, cum voi fi reazemul bătranetilor tale.

Măicută, trebuie să-ti mărturisesc ce frică-mi este la gandul că lama tăioasă mă va sfasia si mă va transforma în bucătele mici, fără de viată, care vor ajunge la gunoi…

Oare tu nu auzi cum îmi bate inimioara si cum tremur de frică?

Măicută dragă, as vrea să mă pot uita în ochii tăi si să te rog să ai milă de mine, să-ti zambesc drăgălas – cum numai eu stiu – si să te strang în brate si să-ti dau fortă si curaj, încredere si convingerea că nu omorandu-mă pe mine vei scăpa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutăti, pentru că Îl vei mania pe Bunul Dumnezeu.

Tu stii cat e de greu să suporti o nedreptate: o observatie, o mustrare venită din partea cuiva care-ti răneste doar orgoliul. Imaginează-ti ce înseamnă pentru mine să port povara nedreptătii tale, cand tu mă dai nu numai mortii pămantesti, care e atat de grea, dar mă lipsesti si de lumina lui Hristos.

Mă rog Maicii Domnului să te lumineze si să-ti dea putere, întelepciune si un pic de dragoste si milă si pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tău, suflet din sufletul tău, copilul tău nevinovat. Amin.

Lasa un comentariu

Completeaza casutele de mai jos pentru a adauga un comentariu.

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.